Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Dak over dak laten plaatsen in de regio Mechelen?

Renovatiewerken Focus heeft de vakkennis in huis om uw dakrenovatie tot een mooi einde te brengen.
Dak op dak, dé ideale oplossing!

In de kortste tijd een nieuw, stevig dak boven uw hoofd? Laat Renovatiebedrijf Focus een dak over uw dak plaatsen. Zonder ingrijpende afbraakwerken, maar mét opmerkelijk resultaat.

Dak over dak

U herwint niet alleen de stevigheid, maar ook de looks van weleer met een nieuw dak over uw dak. In Mechelen en omgeving belooft Renovatiebedrijf Focus nóg een reeks troeven, zoals een extra isolatielaag.

Dak op dak

Een dak op uw bestaande dak? In Mechelen vindt u de juiste vakmannen. Heeft uw dak zijn beste tijd gehad? Onze vakmannen plaatsen graag een nieuw dak op uw bestaande dak

Dakrenovatie

Uw dak is aan renovatie toe? Renovatiebedrijf Focus heeft de ideale oplossing voor uw dakrenovatie!
Specialiteiten

Facelift met een dak over uw dak in Mechelen

Is uw huis al enkele tientallen jaren oud? Dan verraadt het zijn leeftijd door zijn dak. Dat toont de eerste ouderdomstekenen: het lekt of het tocht.

Houdt u het graag warm en droog? Dan moet u het vernieuwen. Geen nood, dat kan zonder al te zware verbouwingen. Renovatiebedrijf Focus plaatst snel en accuraat een nieuw dak over uw dak, in Mechelen en omgeving.

Extra isoleren met een dak over uw dak in Mechelen

U herwint niet alleen de stevigheid, maar ook de looks van weleer met een nieuw dak over uw dak.
In Mechelen en omgeving belooft Renovatiebedrijf Focus nóg een reeks troeven, zoals een extra isolatielaag.

De belangrijkste voordelen op een rij:

• bestand tegen een stootje: de dakpanelen zijn van staal, met zijkanten van aluminium en zink. Ze dragen een fabrieksgarantie van dertig jaar en worden ook stevig bevestigd.
• esthetisch verantwoord: u kiest uit verschillende kleuren van poedercoating en uit uiteenlopende stijlen, zoals de klassieke Alcotile of mediterrane Romatile.
• thermische en akoestische isolatie: Renovatiebedrijf Focus werkt altijd met dubbele pannen die extra isoleren en het geluid weren.


Plaats een dak over uw dak in Mechelen

In de kortste tijd een nieuw, stevig dak boven uw hoofd? Laat Renovatiebedrijf Focus een dak over uw dak plaatsen. Zonder ingrijpende afbraakwerken, maar mét opmerkelijk resultaat.

Een nieuw dak over uw dak in Mechelen? Laat uw gegevens achter en een Renovatiebedrijf Focus-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.
© 2012-2018 Renovatiebedrijf FOCUS
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Renovatiebedrijf FOCUS
Jachthoornlaan 32 A
2980 Zoersel
Tel.: +32 33448569
Contacteer ons